sâmbătă, 27 decembrie 2008

Cu invizibil fir tzesut mi-e trupul si nu e doar atat. Sunt lut in mana Marelui Olar; ce forma voi avea, El stie. Durerea slefuirii o simte in fiecare zi fiintza mea pasagera. Viatza mea e-un amestec de culori si ganduri, simfonii si versuri. E ne-ntzeleasa de altii, dar TU esti singurul care imi cunosti caderile si inaltzarile. Esti minunat Stapanul meu ,iar daca o iau inaintea pasului Tau ajuta-ma sa Te astept. Cind am sa raman in urma,ia-ma in bratze si du-ma unde mi-e locul.
*********"******************************************** " DISPARE O PERECHE DE URME' pentru ca EL mi te-a trimis.............

3 comentarii:

my treasure spunea...

Ce frmoase sunt cuvintele tale, sunt o comoara ascunsa sub ani de asteptari si dorinte neamplinite. Cuvintele sunt prea sarace ca sa redea adevarata bucurie a adierii vantului peste pletele valvoi in fuga ta feciorelnica de stropii ce cad pe umerii tai si te cuibaresti in coliba ce miroase a fan proaspat ca in sanul Iubitului inimii tale. Cuvintele nu pot zugravi decat intr-o imagine stearsa frumusetea apusului de soare pe malul marii cand pasesti impreuna cu Iubitul inimii tale pe nisipul umed si deodata...dispare o pereche de urme...El te poarta in brate si briza va mangaie in egala masura. Oare este pacat ca el sa te doreasca asa cum numai tu stii ce inseamna dorul neamplinit si tinut in temnita sufletului ani in sir? Cine stie numarul boabelor de nisip pe care le atinge talpa voastra, tu si Iubitul inimii tale, mergand cuprinsi de mijloc...atingerea boabelor de nisip este asa de tandra si dulce incat nisipul zambeste pentru ca nu este zdrobit ci pentru ca simte revarsarea dragostei Lui catre ea, si revarsarea dragostei ei catre El cum nu a mai simtit din Eden...cand se intalnea El cu Adam si Eva in racoarea diminetii. Cuvintele tale sunt asa de profunde incat ating vesnicia trecuta si descopere frumusetea vesniciei viitoare....o lume de paradis si implinire.
Cine esti Tu?

my treasure spunea...

MURIND TRAIND A MIA OARA ((0RA APROX. 14)

my treasure spunea...

...."dispare o pereche de urme"...pentru ca EL te-a trimis sa ma iei in brate....